Ο δάσκαλος Σι Γιάν Τσινγκ 释延青 (Shì Yán Qīng) - Τσελεπής Ανδρέας, 34ης γενιάς μάχιμων Σαολίν

Ο Τσελεπής Ανδρέας - Σι Γιάν Τσινγκ 释延青 (Shì Yán Qīng) γεννήθηκε το 1984 και μεγάλωσε στην Αθήνα. Το ενδιαφέρον του για τις πολεμικές τέχνες τον έφερε από μικρή ηλικία σε επαφή με διάφορα είδη πολεμικών τεχνών και μαχητικών αθλημάτων όπως Καράτε, Κουνγκ Φου, Brazilian Jiu Jitsu, Kick-Boxing κ.α.

Ασχολείται με τις πολεμικές τέχνες από το 1998, είναι κάτοχος πιστοποιητικού 2ου Degree (στο στυλ fu jow pai-kung fu) και από το 2007 μέχρι το 2012 ασχολούνταν επαγγελματικά ως εκπαιδευτής του συστήματος.

Όλο αυτό το διάστημα δεν σταμάτησε να αναζητά να διδαχθεί το αυθεντικό Σαολίν Κουνγκ Φου, καθώς από τα παιδικά του χρόνια αυτό ήταν που κέρδισε τον θαυμασμό, την αγάπη και το σεβασμό του. Μετά από πολυετή αναζήτηση, η αγάπη του για το Σαολίν Κουνγκ Φου και η επιμονή του, τον οδήγησαν στην "Πηγή του Νεαρού Δάσους” όπου και ξεκίνησε την εκπαίδευσή του στο παραδοσιακό Σαολίν Κουνγκ Φου.
Αφότου ξεκίνησε να ασκείται στο παραδοσιακό Σαολίν, ταξιδεύει κάθε χρόνο στην Κίνα στον ναό Σαολίν και τον ναό Φα Ουάνγκ όπου συνεχίζει και εμβαθύνει στο πολεμικό Γου Κουνγκ, στην κουλτούρα των Σαολίν, και την φιλοσοφία Τσαν.

Δάσκαλοι του έχουν διατελέσει ο Σι Γιάν Ία 释延業 (Shì Yán Yè), ο Σι Χανγκ Τζουίν 释恒君 καθώς και ο Σι Γιάν Σουάν 释延炫 αρχιεπαιδευτής του ναού Σαολίν. Tο 2012 χρίστηκε "δάσκαλος" και κλήθηκε να αντιπροσωπεύσει την "Πηγή του Νεαρού Δάσους" στο Ν.Ηράκλειο Αττικής. Έλαβε επίσημα τον τίτλο Τσο Λιάν (Jian Lian) "εκπαιδευτή - κοσμικού απόστολου” Σαολίν από τον δάσκαλο Σι Χανγκ Τζουίν, μαζί με όλα τα νόμιμα έγγραφα που πιστοποιούν την αρμοδιότητά του ως δάσκαλος Σαολίν Κουνγκ Φου.

Είναι μαθητής του ηγούμενου του Ναού Σαολίν, Σι Γιούνγκ Σιν 释永信 (Shi Yong Xin), όπου με την παραδοσιακή τελετή μέσα στον ναό Σαολίν το έτος 2013, διορίστηκε απόστολός του 34ης γενιάς μάχιμων μοναχών Σαολίν, με το μοναστικό όνομα Σι Γιάν Τσινγκ 释延青 (Shì Yán Qīng).

Πέραν της βασικής κατάρτισης Σαολίν Τζίν Μπεν Κουνγκ (Jin Ben Gong), έχει εκτεταμένη γνώση στις παραδοσιακές Σαολίν Κουνγκ Φου φόρμες, Τάο Λου 套路 (Tao Lou) - ένοπλα και ;άοπλα, Τσιν Να 擒拿 (Qin Na) "Κλειδώματα - αρπαγές", μαλακό και σκληρό Τσι Κουνγκ >气功 (Q iGong). Επίσης έχει διδαχτεί και έχει μελετήσει αυθεντικό Τσεν Τάι Τσι Τσουάν 陈太极拳 (Chen Tai Ji Quan) στο χωριό Τσεν Τζιά Γκόου με τον δάσκαλο Ουάνγκ Τζαν Γκουό 王战国 (Wang Zhan Guo),ανηψιό ενός από τους τέσσερις μεγαλύτερους δασκάλους γενεαλογίας Τσεν Τάι Τσι σήμερα, του Ουάνγκ Σιάν 王西安 (Wang Xi'an).

Ο Σι Γιάν Τσινγκ συνδυάζει την πολύχρονη πείρα του ως δάσκαλος με την ταπεινή του αγάπη για το αυθεντικό Σαολίν Κουνγκ Φου. Το αποτέλεσμα είναι μια ευγενική ψυχή που είναι έτοιμη να ανοίξει τον δρόμο και να διαδώσει τις αληθινές αξίες του Σαολίν Κουνγκ Φου και σε άλλους. Έχει επίσης σπουδάσει οικονομικές επιστήμες στο τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πατρών.

Από τον Σεπτέμβριο του 2012 διατηρεί με τον "αδελφό ”Σι Γιάν Σι 释延希 (Shì Yán Xī) - Κιτσώνη Δημήτρη Σχολή Παραδοσιακού Σαολίν Κουνγκ Φου "Πηγή του Νεαρού Δάσους" στην οδό Πλαπούτα & Καλλικράτους 4, Ηράκλειο 14122, Αθήνα.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον ίδιο στο 6974121268.

Με τον ηγούμενο του ναού Σαολίν Σι Γιόνγκ Σιν
Απονομή διπλώματος εκπαιδευτή από τον δάσκαλο Σι Χανγκ Τζούιν
Με τον δάσκαλο Σι Μιάο Τζιέ έξω από τον ναό Σαολίν
Με τον αρχιεκπαιδευτή του ναού Σαολίν Σι Γιάν Σουάν 释延炫
Με τον δάσκαλο Σι Γιάν Άο
Με τον δάσκαλο Σι Ντε Γιάνγκ
Με τον δάσκαλο Σι Γιάν Χούι στον ναό Σαολίν
Με τον δάσκαλο Σι Γιάν Τζουάνγκ στον ναό Σαολίν
Με τον δάσκαλο Σι Ντε Σου
Με τον δασκάλο Σι Ντε Τσενγκ
Σαολίν Σαν Τζια Κουίν
Με τον δάσκαλο του Τσεν Τάι Τσι Ουάνγκ Τζαν Γκουό
Με τον αδελφό Σι Γιάν Σιάνγκ
Εκπαίδευση στην γενέτειρα του Κουνγκ Φου
Πρακτική στο Ταί Τσι στο Τσεν Τζιά Γκου
Σαολίν Ντάο
Περισυλλογή μέσα στον ναό Σαολίν
Στη γενέτηρά του Τάι Τσι, το χωριό Τσεν Τζιά Γκου με τον Σι Γιάν Σαν
     
 
Αν σας άρεσε αυτή η σελίδα, μοιραστείτε την!

Βρήκατε ενδιαφέρον στην ιστοσελίδα μας;
Μοιραστείτε την με τους φίλους σας με τους τρόπους που βρίσκονται αριστερά (πλευρικά) της σελίδας.

Εδώ πιθανόν να βρείτε κάποιες απαντήσεις στα πρώτα ερωτήματά σας σχετικά με την άσκηση του
Σαολίν Κουνγκ Φου.

Πριν επικοινωνήσετε μαζί μας δείτε τις απαντήσεις στις πιο συχνές ερωτήσεις που γίνονται.

Περισσότερα

Αν έχετε επιπλέον απορίες, οι εξειδικευμένοι δάσκαλοι των σχολών μας είναι διαθέσιμοι να απαντήσουν στις ερωτήσεις σας

Διευθύνσεις & τηλέφωνα σχολών