Υποδοχή του 2017
Επικοινωνήστε 14.00 - 16.00   693 6 929 950
 

Υποδοχή του 2017

Με μια θερμή παρουσίαση όλων των τμημάτων υποδέχτηκε το 2017 η "Πηγή του Νεαρού Δάσους" Κορίνθου εντός της σχολής, το απόγευμα του Σαββάτου 28/1/2017.
Με αφορμή την κοπή της πίτας για το νέο έτος αλλά και ταυτόχρονα, την γιορτή της κινέζικης πρωτοχρονιάς, κάθε ένα τμήμα της σχολής παρουσίασε ένα μικρό πρόγραμμα με σκοπό να έρθουν όλοι οι μαθητές σε μια εγκάρδια επαφή μεταξύ τους, να γνωρίσουν την δουλειά τους και να εμπνευστούν ο ένας από τον άλλον.
Είναι πραγματικά άξιο θαυμασμού πως μια τέχνη μπορεί να ενώσει μικρούς και μεγάλους ανεξαρτήτου μορφωτικού, σωματικού ή νοητικού επιπέδου και να δημιουργήσουν κάτι πραγματικά όμορφο.
Όσοι παρευρέθηκαν ένιωσαν αυτή την σύζευξη συγκέντρωσης, θέλησης και δύναμης να βγαίνει από την ψυχή του σώματος των μαθητών και πραγματικά η μιάμιση ώρα που διήρκεσε το πρόγραμμα, φάνηκε σαν μια στιγμή... 
Ακόμα, στην εκδήλωση είχαμε τη χαρά να δεχτούμε και την επίσκεψη του δασκάλου της σχολής της Ρόδου, Ιωάννη Κανελλόπουλου.
Είθε το πνεύμα του κόκορα της φετινής κινέζικης πρωτοχρονιάς να μας διδάσκει πειθαρχεία, υπευθυνότητα και ακρίβεια στις ενέργειές μας, απαραίτητα συστατικά που απαιτούνται για να ολοκληρώνουμε τα έργα μας, ακριβώς όπως ο ακούραστος κόκορας που μας αφυπνίζει κάθε πρωί και μας προτρέπει να ξεκινήσουμε έγκαιρα τα εμπόρια μας.
 
Καλή Χρονιά!