4ο Συνέδριο της Πανευρωπαϊκής Ένωσης Σαολίν στο Λονδίνο

Οκτ 12

Στις 12 το πρωί της 12ης Οκτωβρίου 2014, έγινε σύγκλιση της τέταρτης συναντήσεις των μελών της Πανευρωπαϊκής Ένωσης Σαολίν (Shaolin Europe Association) όπου πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο υπό τον ηγούμενο του ναού Σαολίν Σι Γιούνγκ Σιν 少林方丈 ως πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης Σαόλιν. Ακόμα, παρόντες στη συνάντηση ήταν ο πρόεδρος εκτελεστικής επιτροπής, Σι Γιούνγκ Τσουάν, ο γενικός γραμματέας Δρ. Τινγκ, 17 άτομα  - μέλη της ομοσπονδίας και άλλοι. Να θυμίσουμε ότι η τρίτη συνάντηση των μελών έγινε τον Σεπτέμβριο του 2012 στο Βερολίνο. 
Η συνάντηση χωρίστηκε σε τέσσερα μέρη: Πρώτον, ο γενικός γραμματέας Δρ. Τινγκ παρουσίασε το έργο της Ένωσης για τα τελευταία δύο χρόνια. Δεύτερον, έγινε συζήτηση για το πως μπορεί να αναπτυχθεί η ομοσπονδία με νέα μέλη.
Τρίτον, συζητήθηκε το καταστατικό της ομοσπονδίας. Τέταρτον, έγιναν προτάσεις για την χώρα διεξαγωγής του επόμενου φεστιβάλ. 
Κατά τη συνεδρίαση, τα μέλη ψήφισαν για τα αιτήματα ένταξης των 14 νέων μελών, συμπεριλαμβανομένης και της Βρετανικής Σχολής Σαολίν Κουνγκ Φου, το Πολιτιστικό Κέντρο "Ντάρμα" της Ρωσίας, κ.α. Επιπλέον, κατά τη διαδικασία της συνάντησης, άλλες εννέα μονάδες υπέβαλαν αίτημα ένταξης, το οποίο θα τεθεί σε ψηφοφορία στην επόμενη συνεδρίαση.
 
Μετά την ομόφωνη απόφαση των νέων και των παλαιών κρατών μελών, το Φεστιβάλ Πολιτισμού Σαολίν στην Ευρώπη θα πραγματοποιείται κάθε δύο χρόνια, ακολουθώντας το προηγούμενο τρόπο. Το επόμενο φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί το 2016 από κάποιο μέλος της ομοσπονδίας. Δυο κράτη, η Ισπανία και η Γαλλία θα διαγωνιστούν για την ανάληψη της διοργάνωσης, ο οποίος θα πρέπει να διερευνηθεί από την Ευρωπαϊκή Ένωση Σαολίν.
 
Σημ. μεταφραστή: Στο συνέδριο εκ μέρους της "Πηγής του Νεαρού Δάσους" και ως μέλη της Ένωσης με την επωνυμία Shaolin Temple Disciple's Union (Αρ.: 26/2012) παρευρέθηκαν οι δάσκαλοι Χρήστος Παναγόπουλος - Γιάν ΣανΚιτσώνης Δημήτρης - Γιάν Σι.

Αναδημοσίευση από το επίσημο τόπο του ναού Σαολίν www.shaolin.org.cn
Αν σας άρεσε αυτή η σελίδα, μοιραστείτε την!

Βρήκατε ενδιαφέρον στην ιστοσελίδα μας;
Μοιραστείτε την με τους φίλους σας με τους τρόπους που βρίσκονται αριστερά (πλευρικά) της σελίδας.

Εδώ πιθανόν να βρείτε κάποιες απαντήσεις στα πρώτα ερωτήματά σας σχετικά με την άσκηση του
Σαολίν Κουνγκ Φου.

Πριν επικοινωνήσετε μαζί μας δείτε τις απαντήσεις στις πιο συχνές ερωτήσεις που γίνονται.

Περισσότερα

Αν έχετε επιπλέον απορίες, οι εξειδικευμένοι δάσκαλοι των σχολών μας είναι διαθέσιμοι να απαντήσουν στις ερωτήσεις σας

Διευθύνσεις & τηλέφωνα σχολών