10 χρόνια Σαολίν Κουνγκ Φου & Τάι Τσι στην Κόρινθο

Ιουν 16

Τα 10 χρόνια λειτουργίας της γιόρτασε η σχολή παραδοσιακού Σαολίν Κουνγκ Φου & Τάι Τσι "Πηγή του Νεαρού Δάσους" Κορίνθου με μια ξεχωριστή παράσταση - εφ' όλης της ύλης και του δυναμικού της σχολής, στο Δημοτικό Θέατρο της Κορίνθου στις 16/6/2017. Αντιπροσωπία των πέντε τμημάτων της σχολής, Παιδικού, Εφηβικού, & Ενηλίκων Τάι Τσι, Κουνγκ Φου & Τσι Κουνγκ παρουσίασε αποσπάσματα από την ύλη της σχολής πλαισιωμένο από την εξαιρετική αφήγηση του μαθητή Νικόλα Μπαραλού, που είχε αποδώσει συγγραφικά ο ίδιος με τον ξεχωριστό ποιητικό του λόγο, βάσει των κειμένων που επιμελήθηκε ο δάσκαλος της σχολής Γιάν Σαν (Χρήστος Παναγόπουλος).
 
Πραγματικά, η πολύ προσεγμένη δουλειά στην αφήγηση, στη μουσική και στο φως σε συνδυασμό με το πάθος των μαθητών στην απόδοση των παραδοσιακών φορμών του Κουνγκ Φου, πρόσφεραν ένα μοναδικό θέαμα στο κατάμεστο θέατρο της πόλης της Κορίνθου. Πάνω από 250 άτομα που παρακολούθησαν την παράσταση πραγματικά "πέρασαν σε άλλη διάσταση" από την ενέργεια και την δύναμη που βγήκε από την ομάδα του δασκάλου Γιάν Σαν.
 
Όσο οι τέχνες του Σαολίν Κουνγκ Φου και του Τάι Τσι θα συνεχίζουν να εμπνέουν στους ανθρώπους του τόπου μας εδώ στην Κόρινθο, να ασχολούνται με το σώμα και το πνεύμα τους, η σχολή της Κορίνθου θα προσπαθεί όχι μόνο να μεταφέρει ότι πιο αυθεντικό υπάρχει αυτή τη στιγμή στο είδος αυτό, αλλά να δίνει και το καλύτερό της εαυτό ώστε να το αντιπροσωπεύει επάξια.
 
Εις το επανιδείν σε λίγα χρόνια, για μια ακόμα πιο "καλλιτεχνική" απόδοση της ιστορίας και της φιλοσοφίας των τεχνών που τόσο αγαπάμε και είμαστε αφιερωμένοι.

 
Αν σας άρεσε αυτή η σελίδα, μοιραστείτε την!

Βρήκατε ενδιαφέρον στην ιστοσελίδα μας;
Μοιραστείτε την με τους φίλους σας με τους τρόπους που βρίσκονται αριστερά (πλευρικά) της σελίδας.

Εδώ πιθανόν να βρείτε κάποιες απαντήσεις στα πρώτα ερωτήματά σας σχετικά με την άσκηση του
Σαολίν Κουνγκ Φου.

Πριν επικοινωνήσετε μαζί μας δείτε τις απαντήσεις στις πιο συχνές ερωτήσεις που γίνονται.

Περισσότερα

Αν έχετε επιπλέον απορίες, οι εξειδικευμένοι δάσκαλοι των σχολών μας είναι διαθέσιμοι να απαντήσουν στις ερωτήσεις σας

Διευθύνσεις & τηλέφωνα σχολών