Η "Πηγή του Νεαρού Δάσους"

"Η Πηγή του Νεαρού Δάσους" 希腊少林寺弟子武术会 (Xīlà shàolínsì dìzǐ wǔshù huì), λειτουργεί κοντά στα 10 χρόνια στα πλαίσια της ευρύτερης διάδοσης του πνεύματος της τέχνης Σαολίν Κουνγκ Φου, της φιλοσοφίας και της πολεμικής τέχνης των Σαολίν που μετρά πάνω από 15 αιώνες ιστορίας. Αυτή η προσπάθεια γίνεται με τη γνώση, τη συγκατάθεση και την εγκυρότητα του ίδιου του ηγούμενου του ναού Σαολίν 少林方丈, αξιοσέβαστου Σι Γιούνγκ Σιν 释永信 (Shì Yǒng Xìn) καθώς και των διάσημων μάχιμων δασκάλων Σαολίν, Σι Χανγκ Τζουίν 释恒君 (Shì Héng Jūn) και Σι Ντε Γιάνγκ 释德扬 (Shì Dé Yáng). Επίσης οι σχολές "Πηγή του Νεαρού Δάσους", είναι εγκεκριμένα μέλη της Πανευρωπαϊκής Ομοσπονδίας του ίδιου του ναού Σαολίν (Shaolin Europe Association)

Η φιλοσοφία των σχολών "Η Πηγή του Νεαρού Δάσους" είναι πέρα από κάθε είδους υπερβολές, να κάνουν προσιτό τον τρόπο εξάσκησης του παραδοσιακού Σαολίν στον απλό κόσμο. Εκτός από τα καθημερινά μαθήματα των σχολών, σχεδόν κάθε χρόνο οργανώνονται εκπαιδευτικές ημερίδες, εξορμήσεις & κατασκηνώσεις με ολοήμερο πρόγραμμα άσκησης στα πρότυπα των κινεζικών σχολών Σαολίν καθώς και εκπαιδευτικά ταξίδια στον ίδιο τον ναό Σαολίν και το γειτονικό ιστορικό μοναστήρι Φα Ουάνγκ στην Κίνα, ώστε η γνώση και το αποτέλεσμα της εξάσκησης των μαθητών να είναι όσο πιο κοντά γίνεται στην "πηγή" του αυθεντικού Σαολίν Κουνγκ Φου.
 
Οι φωτογραφίες είναι από ταξίδια σπουδαστών και δασκάλων της "Πηγής του Νεαρού Δάσους" στην Κίνα και από καλοκαιρινές εξορμήσεις που γίνονται στο ίδιο πλαίσιο εκπαίδευσης.
 
Αν σας άρεσε αυτή η σελίδα, μοιραστείτε την!

Βρήκατε ενδιαφέρον στην ιστοσελίδα μας;
Μοιραστείτε την με τους φίλους σας με τους τρόπους που βρίσκονται αριστερά (πλευρικά) της σελίδας.

Εδώ πιθανόν να βρείτε κάποιες απαντήσεις στα πρώτα ερωτήματά σας σχετικά με την άσκηση του
Σαολίν Κουνγκ Φου.

Πριν επικοινωνήσετε μαζί μας δείτε τις απαντήσεις στις πιο συχνές ερωτήσεις που γίνονται.

Περισσότερα

Αν έχετε επιπλέον απορίες, οι εξειδικευμένοι δάσκαλοι των σχολών μας είναι διαθέσιμοι να απαντήσουν στις ερωτήσεις σας

Διευθύνσεις & τηλέφωνα σχολών