Βεντάλια Σαολίν Τάι Τσι Σαν

Σαολίν Τάι Τσι Βεντάλια 少林太极功夫扇 (Shàolín tàijí gōngfū shàn) είναι μια μικτή φόρμα που αποτελείται από 52 κινήσεις και χωρίζεται σε 4 μέρη. Την εμπνεύστηκε η Ένωση Ηλικιωμένων Τάι Τσι του Πεκίνου, για να παρουσιαστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2008 (Πεκίνο) με στόχο την προώθηση της άσκησης για βελτίωση της υγείας.
 
Αν και έχει δημιουργηθεί πρόσφατα, σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα, αυτή έχει αποκτήσει μια μεγάλη επιτυχία και είναι δημοφιλής σε όλη την Ασία. Η επιτυχία της έγκειται στο ότι είναι εύκολη στην εκμάθησή της καθώς και στη μεγάλη χρησιμότητά της στην διατήρηση της υγείας και τη βελτίωση της σωματικής κατάστασης. Επίσης είναι ήδη μια από τις πιο διάσημες και αγαπημένες φόρμες επειδή είναι ιδανική για ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας, αλλά επίσης ταιριάζει και στους νεότερους, καθώς τους εμπνέει να ασχοληθούν με το σώμα τους και να βελτιώσουν την φυσική τους κατάσταση.  
 
Αποτελείται από συνδυασμό κινήσεων Παραδοσιακού Κουνγκ Φου, Τάι Τσι και Πά Κουα και συμβαδίζει με το ρυθμό της μουσικής του διάσημου κινέζικου κομματιού "Τσονγκ Κουό Κουνγκ Φου" 中国功夫 (Zhōngguó gōngfū), εμπεριέχει διάφορες μορφές κινήσεις από άοπλες φόρμες Σαολίν αλλά και από το ίσιο σπαθί Σαολίν 少林剑 συμπεριλαμβανομένων των ευέλικτων και ισχυρών μορφών μοντέρνου Γου Σου, Τσανγκ Τσουάν 长拳 (Zhǎng quán) και Ναν Τσουάν 南拳 (Nán quán). Ιδιαίτερα σημαντικό αποτελεί το γεγονός ότι έχει ενσωματώσει το παραδοσιακό με το μοντέρνο "ύφος" και τα "εσωτερικά" και "εξωτερικά" στυλ σε ένα.
 
Αν σας άρεσε αυτή η σελίδα, μοιραστείτε την!

Βρήκατε ενδιαφέρον στην ιστοσελίδα μας;
Μοιραστείτε την με τους φίλους σας με τους τρόπους που βρίσκονται αριστερά (πλευρικά) της σελίδας.

Εδώ πιθανόν να βρείτε κάποιες απαντήσεις στα πρώτα ερωτήματά σας σχετικά με την άσκηση του
Σαολίν Κουνγκ Φου.

Πριν επικοινωνήσετε μαζί μας δείτε τις απαντήσεις στις πιο συχνές ερωτήσεις που γίνονται.

Περισσότερα

Αν έχετε επιπλέον απορίες, οι εξειδικευμένοι δάσκαλοι των σχολών μας είναι διαθέσιμοι να απαντήσουν στις ερωτήσεις σας

Διευθύνσεις & τηλέφωνα σχολών