Η Πηγή του Νεαρού Δάσους Δάφνης στο στο 5ο Art of Wu Shu

Μαρ 12

Ένα όμορφο ξεκίνημα έκανε ως μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γου Σου Κουνγκ Φου η Πηγή του Νεαρού Δάσους Δάφνης την Κυριακή 12 Μαρτίου 2017 στο Ολυμπιακό Γυμναστήριο Άνω Λιοσίων. 
 
Δεδομένου ότι στις 12 Ιανουαρίου 2017 η "Πηγή του Νεαρού Δάσους" Δάφνης έγινε επίσημα μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γου Σου Κουνγκ Φου και στα πλαίσια της συμμετοχής της στους αγώνες που διοργανώνει η ομοσπονδία, στις 12 Μαρτίου 2017 το πρωί, στο Ολυμπιακό Γυμναστήριο Άνω Λιοσίων έκανε μια δυναμική παρουσία στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα 5th Art of Wu Shu με την συμμετοχή 9 μαθητών της σχολής.

Η καλή δουλεία της σχολής που εδώ και 4 χρόνια διατηρεί το πνεύμα της ανιδιοτελούς παραδοσιακής άσκησης με οδηγό τον δασκάλου Σι Γιάν Ία (Shì Yán Yè) 释延業  και την εκπαιδεύτριά του Κουντούρη Μάχη (Shì Yán Rěn) 释延忍 απέφερε 10 συνολικά μετάλλια και πολλά χαμόγελα στην αποστολή της ομάδας που διαγωνίσθηκε με παραδοσιακά Τάο Λου Σαολίν Κουνγκ Φου και αποτελούνταν από 9 άτομα (5 ενήλικες και 4 παιδάκια). Ευχές για μια καλή συνέχεια!
Αν σας άρεσε αυτή η σελίδα, μοιραστείτε την!

Βρήκατε ενδιαφέρον στην ιστοσελίδα μας;
Μοιραστείτε την με τους φίλους σας με τους τρόπους που βρίσκονται αριστερά (πλευρικά) της σελίδας.

Εδώ πιθανόν να βρείτε κάποιες απαντήσεις στα πρώτα ερωτήματά σας σχετικά με την άσκηση του
Σαολίν Κουνγκ Φου.

Πριν επικοινωνήσετε μαζί μας δείτε τις απαντήσεις στις πιο συχνές ερωτήσεις που γίνονται.

Περισσότερα

Αν έχετε επιπλέον απορίες, οι εξειδικευμένοι δάσκαλοι των σχολών μας είναι διαθέσιμοι να απαντήσουν στις ερωτήσεις σας

Διευθύνσεις & τηλέφωνα σχολών