Ολοκληρώθηκε η εκπαιδευτική ημερίδα με τον Σι Μιάο Χάι στην Δάφνη

Ιαν 29

Ο Σι Μιάο Χάι διδάσκει Σαολίν Κουνγκ Φου στο ναό Φα ΟυάνγκΤην Παρασκευή 29/1/2016 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η εκπαιδευτική ημερίδα που διοργάνωσε η "Πηγή του Νεαρού Δάσους" Δάφνης, με θέμα τη διδασκαλία της φόρμας "Σαολίν Μι Τσονγκ Τζουάν (Mí Zōng Quán) - Η γροθιά με τα μπερδεμένα βήματα", από το Δάσκαλο Σι Μιάο Χάι 36ης γενιάς Μάχιμων Σαολίν, αρχιεκπαιδευτή του μοναστηριού Φα Ουάνγκ.
Μια δύσκολη και απαιτητική φόρμα χάρη στην μεταδοτικότητα και μεθοδικότητα του Δάσκαλου Σι Μιάο Χάι, έγινε κατανοητή και κτήμα σε ένα σύνολο μαθητών ανεξαρτήτου επιπέδου γνώσεων και τεχνικής κατάρτισης. Ο δάσκαλος Σι Μιάο Χάι με τον φιλικό και ευχάριστο χαρακτήρα του μας κέρδισε όλους. Τον ευχαριστούμε θερμά.
Ευχαριστούμε επίσης όλους τους μαθητές της σχολής αλλά και τους μαθητές άλλων σχολών που μας τίμησαν με την παρουσία τους τόσο στο σεμινάριο όσο και στην μικρή γιορτή που ακολούθησε για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας.
Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε και τον δάσκαλο της σχολής της Ρόδου κ. Ιωάννη Κανελλόπουλο που μαζί με τους μαθητές του μας τίμησαν με την παρουσία και τη συμμετοχή τους.
Αν σας άρεσε αυτή η σελίδα, μοιραστείτε την!

Βρήκατε ενδιαφέρον στην ιστοσελίδα μας;
Μοιραστείτε την με τους φίλους σας με τους τρόπους που βρίσκονται αριστερά (πλευρικά) της σελίδας.

Εδώ πιθανόν να βρείτε κάποιες απαντήσεις στα πρώτα ερωτήματά σας σχετικά με την άσκηση του
Σαολίν Κουνγκ Φου.

Πριν επικοινωνήσετε μαζί μας δείτε τις απαντήσεις στις πιο συχνές ερωτήσεις που γίνονται.

Περισσότερα

Αν έχετε επιπλέον απορίες, οι εξειδικευμένοι δάσκαλοι των σχολών μας είναι διαθέσιμοι να απαντήσουν στις ερωτήσεις σας

Διευθύνσεις & τηλέφωνα σχολών