2η εξόρμηση Παραδοσιακού Σαολίν Κουνγκ Φου

Ιουλ 04

Μετά την επιτυχία της πρώτης μας εξόρμησης είχαμε την ευκαιρία να πραγματοποιήσουμε την δεύτερη καλοκαιρινή συνάντηση για ολοήμερη άσκηση στο παραδοσιακό Σαολίν Κουνγκ Φου και Τσι Κουνγκ στο μοναδικό φυσικό περιβάλλον της ορεινής Κορινθίας. Η περυσινή εμπειρία μας βοήθησε να φτιάξουμε ένα ακόμη πιο ιδανικό πρόγραμμα στα πρότυπα διαβίωσης της άσκησης των μαχητών Σαολίν της Κίνας.
 
Οι δάσκαλοι των σχολών της "Πηγής του Νεαρού Δάσους" σχεδίασαν ένα ολοήμερο πρόγραμμα ξεχωριστό, για ενηλίκους, εφήβους και παιδιά, που μέσα από αυτό δόθηκε η ευκαιρία στους ασκούμενους να έχουν την "γεύση" της καθημερινής δουλειάς που γίνεται στα αυθεντικές σχολές & μοναστήρια Σαολίν στην Κίνα.

Κατά τη διάρκεια της παρούσας εξόρμησης το παιδικό τμήμα, που μάλιστα σημείωσε ιδιαίτερα αυξημένη συμμετοχή, αφιερώθηκε στην εκμάθηση του παραδοσιακού πλαισίου της "Γροθιάς των 7 Αστέρων", το τμήμα εφήβων και ενηλίκων του Σαολίν Κουνγκ Φου ολοκλήρωσε μια ιδιαίτερη μορφή της "Γροθιάς των 5 Ζώων", ενώ ένα δεύτερο τμήμα ενηλίκων ασκήθηκε στο παλαιό πλαίσιο της Απαλής γροθιάς "Ρόου Τσουάν".  Επίσης πραγματοποιήθηκε κοινή εκμάθηση της βασικής φόρμας Τσεν Τάι Τσι Τσουάν των 9 κινήσεων καθώς και άλλες δραστηριότητες όπως βραδυνές προβολές, μαθήματα ιστορίας για το Σαολίν στα παιδιά και ομαδικά παιχνίδια για ξεκούραση από όλα τα τμήματα.
 
Στα πλαίσια της εξάσκησης δεν έλειψαν βέβαια και οι εξορμήσεις σε κοντινά μέρη ιδιαίτερου φυσικού κάλους, όπως το ξωκλήσι του Αγίου Κωνσταντίνου (1100 μ. υψόμετρο), το γραφικό εκκλησάκι της Αγίας Τριάδος στο δάσος από έλατα της Βελίνας καθώς και την πανέμορφη λίμνη Δόξας (Φενεός) που επισκεφθήκαμε για πρώτη φορά φέτος.
 
Ήταν μια πραγματικά συναρπαστική εμπειρία για μικρούς και μεγάλους που επιβεβαιώνει την επιτυχία του πρώτου μας εγχειρήματος και υπόσχεται περισσότερη ποιότητα και υπευθυνότητα στα επόμενα. 
 
Ένα μεγάλο ευχαριστώ όλων των σχολών μας στο Δήμο Σικυωνίων για την ευγενική του βοήθεια στην πραγμάτωση του ονείρου μας.
 
Την εξόρμησή μας υποστήριξε με δημοσιοποίησή του το επίσημο site του ναού Σαολίν (πλαίσιο δεξιά).
 
Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να βρείτε στους πιο κάτω συνδέσμους:
και στο www.shaolincamp.gr

DSC_0015.jpg
DSC_0467.jpg
DSC_0394.jpg
DSC_0360.jpg
DSC_0342.jpg
20140711_083520.jpg
20140711_071713.jpg
20140710_161903.jpg
20140705_204905.jpg
DSC_0021.jpg
DSC_0052 (2).jpg
2d-camp-klimenti-awards.jpg
2d-camp-klimenti-limni-doksas.jpg
2d-camp-klimenti-agios-konstantinos.jpg
2d-camp-klimenti.jpg
 
Αν σας άρεσε αυτή η σελίδα, μοιραστείτε την!

Βρήκατε ενδιαφέρον στην ιστοσελίδα μας;
Μοιραστείτε την με τους φίλους σας με τους τρόπους που βρίσκονται αριστερά (πλευρικά) της σελίδας.

Εδώ πιθανόν να βρείτε κάποιες απαντήσεις στα πρώτα ερωτήματά σας σχετικά με την άσκηση του
Σαολίν Κουνγκ Φου.

Πριν επικοινωνήσετε μαζί μας δείτε τις απαντήσεις στις πιο συχνές ερωτήσεις που γίνονται.

Περισσότερα

Αν έχετε επιπλέον απορίες, οι εξειδικευμένοι δάσκαλοι των σχολών μας είναι διαθέσιμοι να απαντήσουν στις ερωτήσεις σας

Διευθύνσεις & τηλέφωνα σχολών