Η “Πηγή του Νεαρού Δάσους” στην Ρώμη για συνέδριο με θέμα το "Τσαν και τη φιλοσοφία του Σαολίν"

Σεπ 29

29 Σεπτεμβρίου - Ρώμη: Το Shaolin Πολιτιστικό Κέντρο της Ιταλίας SHAOLIN QUAN FA οργάνωσε ένα συνέδριο για τον Βουδισμό Τσαν και τη φιλοσοφία του Σαολίν, με εισηγητή τον σεβάσμιο ηγούμενο του ναού Σαολίν Σι Γιούνγκ Σιν 释永信.

Στην συνάντηση παρευρέθηκαν ο πρόεδρος της Επιτροπής Αθλητισμού Πολιτισμού - Πολιτιστικής Κληρονομιάς της Ρώμης Pietrangelo Massaro, η Εθνική Γραμματέας Αθλητικού Κέντρου Εκπαίδευσης Thomas D' Aprile και πολλά άλλα επίσημα πρόσωπα της τοπικής κοινωνίας. Επίσης καλεσμένοι ήταν ο Σι Γιόνγκ Τσουάν, ηγούμενος του ναού Σαολίν στο Βερολίνο, καθώς και αντιπροσωπία των σχολών της Ελλάδας ("Πηγή του Νεαρού Δάσους”), Αυστρίας, Γερμανίας, Αγγλίας και Ιταλίας. 

Η συνάντηση είχε στόχο να αποσαφηνίσει στις Ευρωπαϊκές σχολές, τον αληθινό σκοπό και το πνεύμα του Σαολίν Κουνγκ Φου έτσι όπως δίνεται κατά παράδοση στον ναό Σαολίν.

Ο σεβάσμιος ηγούμενος επιθυμώντας να θεσπίσει τις βάσεις για την ορθή διάδοση της τέχνης του ναού Σαολίν στην Ευρώπη, ανέλυσε τις βασικές αρχές των τριών κλάδων των τεχνών του ναού Σαολίν, το "Τσαν” (διαλογισμός), το "Γου” (μαχητική τέχνη) και "Γι” (παραδοσιακή ιατρική). Επίσης αναφέρθηκε στην ζωή των μοναχών Σαολίν που είναι μια συνεχής διαδικασία ανάπτυξης, εντιμότητας και τελειοποίησης, όχι μόνο στις πολεμικές τέχνες αλλά και στην καθημερινή ζωή τους. Τέλος τόνισε την ανάγκη να ενθαρρύνουμε τους ανθρώπους να ασχοληθούν με το Σαολίν Κουνγκ Φου μιας και αυτό έχει σαν συνέπεια πολλά πολιτισμικά οφέλη.
 
 
Αν σας άρεσε αυτή η σελίδα, μοιραστείτε την!

Βρήκατε ενδιαφέρον στην ιστοσελίδα μας;
Μοιραστείτε την με τους φίλους σας με τους τρόπους που βρίσκονται αριστερά (πλευρικά) της σελίδας.

Εδώ πιθανόν να βρείτε κάποιες απαντήσεις στα πρώτα ερωτήματά σας σχετικά με την άσκηση του
Σαολίν Κουνγκ Φου.

Πριν επικοινωνήσετε μαζί μας δείτε τις απαντήσεις στις πιο συχνές ερωτήσεις που γίνονται.

Περισσότερα

Αν έχετε επιπλέον απορίες, οι εξειδικευμένοι δάσκαλοι των σχολών μας είναι διαθέσιμοι να απαντήσουν στις ερωτήσεις σας

Διευθύνσεις & τηλέφωνα σχολών