Παγκόσμια Ημέρα Τάι Τσι 2016

Μαϊ 08

Σε Κόρινθο και Ρόδο γιορτάστηκε η Παγκόσμια Ημέρα Τάι Τσι που γίνεται στις απαρχές της άνοιξης κάθε χρόνο, με την διοργάνωση ανοιχτών μαθημάτων για το ευρύ κοινό από την "Πηγή του Νεαρού Δάσους" Κορίνθου και Ρόδου. Το απόγευμα της Κυριακής της 8ης Μαΐου 2016 στην κεντρική πλατεία Ελ. Βενιζέλου (Φλοίσβος) της Κορίνθου και στο Θέατρο Μεσαιωνικής Τάφρου "Μελίνα Μερκούρη" στη Ρόδο δόθηκε η ευκαιρία στο κόσμο να έρθει σε επαφή με την τέχνη της "Ύψιστης Αρχής", ευρέως γνωστού ως Τάι Τσι.
Στην Κόρινθο η σημερινή μέρα σηματοδοτεί ταυτόχρονα και την έναρξη του εαρινού προγράμματος "ΤΑΙ ΤΣΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ" που γίνεται στην Ακροκόρινθο 8.00 π.μ. κάθε Κυριακή για τους μήνες Μάιο - Ιούνιο όπου έχουν την ευκαιρία ενδιαφερόμενοι κάθε ηλικίας να παρακολουθήσουν δωρεάν μαθήματα Τάι Τσι.
Επίσης τα ανοιχτά μαθήματα για το κοινό θα ισχύσουν και για την Ρόδο στο Θέατρο Μεσαιωνικής Τάφρου "Μελίνα Μερκούρη" κάθε Κυριακή απόγευμα στις 5.30 μ.μ. Περισσότερες πληροφορίες στο e-mail κάθε σχολής, corinth@shaolin.com.gr για Κόρινθο & rodos@shaolin.com.gr για Ρόδο.
 
Αν σας άρεσε αυτή η σελίδα, μοιραστείτε την!

Βρήκατε ενδιαφέρον στην ιστοσελίδα μας;
Μοιραστείτε την με τους φίλους σας με τους τρόπους που βρίσκονται αριστερά (πλευρικά) της σελίδας.

Εδώ πιθανόν να βρείτε κάποιες απαντήσεις στα πρώτα ερωτήματά σας σχετικά με την άσκηση του
Σαολίν Κουνγκ Φου.

Πριν επικοινωνήσετε μαζί μας δείτε τις απαντήσεις στις πιο συχνές ερωτήσεις που γίνονται.

Περισσότερα

Αν έχετε επιπλέον απορίες, οι εξειδικευμένοι δάσκαλοι των σχολών μας είναι διαθέσιμοι να απαντήσουν στις ερωτήσεις σας

Διευθύνσεις & τηλέφωνα σχολών