Εκπαίδευση στους ναούς Σάο Λιν, Φα Ουάνγκ και Γιούνγκ Τάι - Καλοκαίρι 2009

Αυγ 05

Αυτό το καλοκαίρι, για πρώτη φορά η "Πηγή του Νεαρού Δάσους" διοργάνωσε ένα ομαδικό εκπαιδευτικό ταξίδι στους ναούς Σάο Λιν, Φα Ουάνγκ και Γιούνγκ Τάι - Γυναικείου ναού Σάο Λιν, ανοιχτό για τους όλους τους μαθητές της ανεξαρτήτου επιπέδου. Την μοναδική αυτή εμπειρία μοιράστηκαν 24 σπουδαστές των 3ων σχολών της "Πηγής του Νεαρού Δάσους".

Οι σπουδαστές εκτός από το καθημερινό μοναστικό πρόγραμμα εκπαίδευσης που ακολούθησαν έλαβαν αναμνηστικά διπλώματα της εκπαίδευσής τους καθώς και τους δόθηκαν τιμητικά κινεζικά ονόματα της 37ης γενεαλογίας σπουδαστών Σάο Λιν. Χαρακτηριστική είναι δε και η τιμή που έλαβαν οι μαθητές να χαρακτούν τα ονόματά τους σε πέτρινη στήλη, δίπλα σε ιστορικές πέτρινες ταμπλέτες που χρονολογούνται εδώ και αιώνες στις αυλές του ναού.

Κατά την διάρκεια του ταξιδιού οι μαθητές επισκέφτηκαν τα ιστορικά μοναστήρια, Σάο Λιν και Γιούνγκ Τάι - Γυναικείο ναό Σάο Λιν, την σπηλιά του Μπόντι Ντάρμα καθώς και το Τα Λιν, το κοιμητήριο των μεγάλων διδασκάλων. Κατά την περιήγηση, έγινε λεπτομερή αναφορά στο ιστορικό υπόβαθρο κάθε μνημείου από τον ίδιο τον δάσκαλο και ιστορικό του ναού Σάο Λιν, Σι Μιάο Ντιέν.

Αξιοσημείωτη είναι επίσης και η επίσκεψη που έγινε από τους δασκάλους και εκπαιδευτές της σχολής "Πηγής του Νεαρού Δάσους" στην σχολή του δασκάλου Σι Ντε Γιάνγκ που εδρεύει στην πόλη Ντενγκ Φενγκ. Ο δάσκαλος Σι Ντε Γιάνγκ μας επιφύλαξε εγκάρδια υποδοχή και μας ξενάγησε στις εγκαταστάσεις της σχολής του. Δώρισε μοναδικές καλλιγραφίες υπογεγραμμένες από τον ίδιο ειδικά για την σχολή μας καθώς και το προσωπικά υπογεγραμμένο νέο του βιβλίο με σπάνιο φωτογραφικό υλικό αφιερωμένο στον δάσκαλό του Σι Σου Σι καθώς και στο έργο της διάδοσης του Σάο Λιν Κουνγκ Φου που γίνεται παγκοσμίως. (Δείτε εδώ λεπτομέρειες από την επίσκεψη)


 
Αν σας άρεσε αυτή η σελίδα, μοιραστείτε την!

Βρήκατε ενδιαφέρον στην ιστοσελίδα μας;
Μοιραστείτε την με τους φίλους σας με τους τρόπους που βρίσκονται αριστερά (πλευρικά) της σελίδας.

Εδώ πιθανόν να βρείτε κάποιες απαντήσεις στα πρώτα ερωτήματά σας σχετικά με την άσκηση του
Σαολίν Κουνγκ Φου.

Πριν επικοινωνήσετε μαζί μας δείτε τις απαντήσεις στις πιο συχνές ερωτήσεις που γίνονται.

Περισσότερα

Αν έχετε επιπλέον απορίες, οι εξειδικευμένοι δάσκαλοι των σχολών μας είναι διαθέσιμοι να απαντήσουν στις ερωτήσεις σας

Διευθύνσεις & τηλέφωνα σχολών