Ο δάσκαλος Σι Γιάν Σι 释延希 (Shì Yán Xī) - Κιτσώνης Δημήτρης, 34ης γενιάς μάχιμων Σαολίν

Ο Κιτσώνης Δημήτρης - Σι Γιάν Σι 释延希 (Shì Yán Xī) - γεννήθηκε το 1971 και μεγάλωσε στην Αθήνα. Η ενασχόληση του με τις πολεμικές τέχνες ξεκίνησε το 1986 εξασκώντας διάφορα συστήματα Κουνγκ Φου όπως Χουνγκ Γκαρ (Hung Gar) και Φου Τζο Πάι (Fu Jow Pai).
 
Από το 2008 ξεκίνησε την ενασχόληση του με το Παραδοσιακό Σαολίν Κουνγκ Φου στην «Πηγή του Νεαρού Δάσους» δείχνοντας ιδιαίτερη αγάπη και ζήλο για αυτή την μοναδική τέχνη! Το 2009 επισκέφθηκε τον ναό στον οποίο και διαμένει για έναν σχεδόν μήνα όπου εξασκείται σκληρά στο παραδοσιακό Σαολίν ακολουθώντας το αυστηρό πρόγραμμα 8ωρης καθημερινής κατάρτισης.
 
Το 2012 έλαβε επίσημα το τίτλο Τσο Λιάν (Jian Lian) "εκπαιδευτή - κοσμικού απόστολου" Σαολίν από τον δάσκαλο Σι Χανγκ Τζουίν, μαζί με όλα τα νόμιμα έγγραφα που πιστοποιούν την αρμοδιότητά του ως δάσκαλος Σαολίν Κουνγκ Φου και τον Σεπτέμβρη του ίδιου έτους ξεκινά την λειτουργία της νέας σχολής "Πηγή του Νεαρού Δάσους" στο Ηράκλειο της Αθήνας μαζί με τον δάσκαλο Τσελεπή Ανδρέα - Σι Γιάν Τσινγκ 释延青 (Shì Yán Qīng).
 
Το 2014 χειροτονείται τιμητικά ως "πνευματικό παιδί" του ίδιου του ηγούμενου του ναού Σαολίν, Σι Γιούνγκ Σιν 释永信 και μπαίνει επίσημα κάτω από την γενεαλογία του ναού Σαολίν με το όνομα Σι Γιάν Σι 释延希 (Shì Yán Xī).

Δάσκαλοι του έχουν διατελέσει ο Σι Γιάν Ία 释延業 (Shì Yán Yè), ο Σι Ντε Γιάνγκ 释德杨, ο Σι Χανγκ Τζουίν 释恒君 καθώς και ο Σι Γιάν Σουάν 释延炫 αρχιεπαιδευτής του ναού Σαολίν.

Ο Δημήτρης Κιτσώνης, μεγάλος στην όψη όπως και στην ψυχή, χαρακτηρίζεται από την υπομονή του και το ατάραχο πνεύμα του, αξίες απαραίτητες για έναν απόστολο αυτής της αξιόλογης και πολύτιμης τέχνης που λέγεται Σαολίν Κουνγκ Φου.

Πέραν της βασικής κατάρτισης Σαολίν Τζίν Μπεν Κουνγκ (Jin Ben Gong), έχει εκτεταμένη γνώση στις παραδοσιακές Σαολίν Κουνγκ Φου φόρμες, Τάο Λου套路 (Tao Lou) - ένοπλα και άοπλα, Τσιν Να 擒拿 (Qin Na) "Κλειδώματα - αρπαγές", μαλακό και σκληρό Τσι Κουνγκ 气功 (QiGong) καθώς και Τάι Τσι Τσουάν στυλ "Τσεν".

Ο Κιτσώνης Δημήτρης είναι κάτοχος ΜΒΑ (Master in Business Administration) του Πανεπιστημίου Nottingham Trend της Αγγλίας και εργάζεται σε Πολυεθνική Εταιρεία.

Από τον Σεπτέμβριο του 2012 διατηρεί μαζί με τον Σι Γιάν Τσινγκ 释延青 (Shì Yán Qīng) την σχολή Παραδοσιακού Σαολίν Κουνγκ Φου "Πηγή του Νεαρού Δάσους" Νέου Ηρακλείου στην οδό Πλαπούτα & Καλλικράτους 4, Νέο Ηράκλειο 14122, Αθήνα.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον ίδιο στο 6940 551155.

Με τον ηγούμενο του ναού Σαολίν Σι Γιόνγκ Σιν
Στην απονομή διπλώματος εκπαιδευτή από τον δάσκαλο Σι Χανγκ Τζουίν
Με τον δάσκαλο Σι Μιάο Τζιέ
Με τον αρχιεκπαιδευτή του ναού Σαολίν Σι Γιάν Σουάν 释延炫
Με τον δάσκαλο Σι Γιάν Άο
Με τον δάσκαλο Σι Γιάν Τζουάνγκ στον ναό Σαολίν
Με τον αδελφό Ανδρέα Τσελεπή
Με το δάσκαλο Ουάνγκ Τζαν Γκουό & τον Σι Γιαν Σαν στο Τσεν Τζια Γκου
Σαολίν Κουάι
Σαολίν Φα Μπιέν Τσαν
Πρακτική στο Τσαν
Στο χωρίο Τσεν Τζιά Γκου, γενέτειρα του Τσεν Τάι Τσι
 
Αν σας άρεσε αυτή η σελίδα, μοιραστείτε την!

Βρήκατε ενδιαφέρον στην ιστοσελίδα μας;
Μοιραστείτε την με τους φίλους σας με τους τρόπους που βρίσκονται αριστερά (πλευρικά) της σελίδας.

Εδώ πιθανόν να βρείτε κάποιες απαντήσεις στα πρώτα ερωτήματά σας σχετικά με την άσκηση του
Σαολίν Κουνγκ Φου.

Πριν επικοινωνήσετε μαζί μας δείτε τις απαντήσεις στις πιο συχνές ερωτήσεις που γίνονται.

Περισσότερα

Αν έχετε επιπλέον απορίες, οι εξειδικευμένοι δάσκαλοι των σχολών μας είναι διαθέσιμοι να απαντήσουν στις ερωτήσεις σας

Διευθύνσεις & τηλέφωνα σχολών